Onze Vakgebieden

WAT WIJ DOEN

WDG-Installatie doet alles op het gebied van installatie. Denk hierbij aan het vervangen en installeren van uw CV ketel. Het maken van een nieuwe cv installatie, onderhoud aan uw CV ketel. Het aanleggen van nieuwe rioleringen. Renoveren van badkamers, ontstoppen van rioleringen, vervangen van uw dakgoten, het vervangen van uw dak. Ook hebben wij een lek detectie service hierbij zoeken wij naar uw lekkage om deze vervolgens op te kunnen lossen.

Cv-storing

CV Ketel Storing

Zit u in de kou door een storing van uw ketel? U geniet vast ook graag van een prettig verwarmde woning in omgeving Zoetermeer. Omdat de cv-ketel in uw woning hiervoor zorgt, is het van belang uw centrale verwarmingssysteem in topconditie te houden. Op deze pagina leest u wat wij als cv-installateur hierbij allemaal voor u kan betekenen, zoals onderhoud of uw huidige ketel vervangen door een nieuwe. 

Bent u benieuwd naar de kosten van een elektrische cv-ketel of een onderhoudscontract? Vraag dan voor alle cv-service gemakkelijk een offerte aan via de mail, u doet dit gratis en vrijblijvend! Bel naar 079 747 00 09 als u met spoed een cv-installateur nodig heeft, bijvoorbeeld bij een storing aan uw combiketel.

Lek Detectie

Een van de soorten lekkages die in uw CV kan ontstaan is een lekkage in de leidingen van de cv-ketel. Het water sijpelt hierbij langzaam uit de leidingen en trekt vervolgens in uw muren of vloeren. Op uw muren en vloeren kunnen als gevolg van de lekkage schimmelplekken ontstaan. Deze plekken zijn vaak erg lelijk en ook nog eens slecht voor uw gezondheid. Een lekkage opsporen rond de cv-ketel en bijbehorende leidingen is zodoende van groot belang! Wij beschikken over een thermografische camera en kunnen een ultrasone detectie uitvoeren om de bron van de lekkage te achterhalen.

lekdetectiewdginstallatie
cv ketel onderhoud

CV Ketel Storing

CV Reparatie in Zoetermeer nodig? Dat kan bij WDG Installatie. Heeft u last van een storing aan uw centrale verwarming? Dan kunt u dit laten helpen door onze ervaren CV monteurs. Wij maken vaak mee dat defecten rondom een CV installatie worden veroorzaakt door gebrekkig onderhoud. Daarom weten wij ook vaak hoe wij deze storingen kunnen verhelpen.

 

Met een CV reparatie in omgeving Zoetermeer door WDG Installatie kunnen wij al uw defecten oplossen en u tevens een voordelig onderhoudscontract aanbieden. Onze CV monteurs zullen u van deskundig advies voorzien over wat er precies aan de CV installatie gerepareerd is.

 

Als er een bepaald onderdeel van uw CV installatie defect is, hoeft dit niet als gevolg te hebben dat u meteen een nieuwe CV installatie moet aanschaffen. Een simpele reparatie kan een storing meestal verhelpen. Onze monteurs zullen meteen aan de slag gaan en u niet in de kou laten zitten!